5 lei pentru sterilizări

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Această acțiune a fost creată special pentru toți cei care vor să se implice în ajutorarea și salvarea în avans a animalelor nedorite de societate.

Doar 1 din 10 câini și pisici fără familie ajung să fie adoptați, celelalte 9 suflete nevinovate trăiesc o viață mizerabilă, gonite, bătute, flămânde, bolnave și în final moarte pe marginea unui drum, pe un câmp sau în pădure.

Conform statisticilor, având în vedere rata reproducerii, o pereche de câini (mascul și femelă) împreună cu urmașii lor pot ajunge, în doar 2 ani, la un număr de aproximativ 128 de indivizi. În cazul unei perechi de pisici, numărul se ridică la 67 de indivizi. Mai mult, doar un animal fără stăpân din 10 ajunge să fie adoptat.

Prin această acțiune vrem să ajutăm oamenii care cunosc o pisică sau un câine de pe stradă, din curtea unei firme sau din casa unor bătrâni, să sterilizeze acel animal pe gratis, astfel zecile de pui pe care câinele sau pisica i-ar fi fătat nu mai există, nu mai trebuie să ducă o viață la limita subzistenței, nu mai au nevoie să fie salvați.

Donând doar 5 lei te alături unei comunități de sute de oameni care împreună decid să facă o schimbare în beneficiul câinilor și pisicilor din jurul tău. Banii adunați în următoarele 2 săptămâni vor fi folosiți strict pentru sterilizări. Cazurile pe care le vom steriliza gratuit vor fi selecționate în funcție de priorități, femelele vor avea un procent mai mare – 70% din banii strânși pentru femele, 30% pentru masculi.

În cazul câinilor sterilizarea vine la pachet cu microcipare, carnet de sanatate și înscriere în RECS (Registru de Evidență al Câinilor cu Stăpân), la pisici e doar sterilizarea. Operațiile se vor face la cabinetul cu care colaboram noi de 4 ani – Maxivet.

Costurile sterilizarilor sunt:

135 lei – câine femelă
105 lei – câine mascul
75 lei – pisica femelă
55 lei – pisica mascul

Banii se vor strânge în perioada 24 Martie – 10 Aprilie, selectarea cazurilor se va face între 10 și 15 Aprilie, iar operațiile de sterlizare se vor face intre 15-30 Aprilie.

Fiecare animal sterilizat o să fie înregistrat în baza noastră de date printr-o fișă de sterilizări. În limita posibilităților, vom încerca să facem și poze cu animalele care beneficiază de această acțiune, iar pozele vor fi postate într-un album pe pagina asociației Pieces of Heaven.

Cei care cunosc cazuri de animale, pisici sau câini de lângă bloc, din curtea unei firme sau din casa unor bătrâni sau dintr-un sat apropiat, pot înscrie animalul în cadrul campaniei pentru a fi sterilizat gratuit, însă ei trebuie să se implice pe partea de transport la cabinetul veterinar.

Donațiile se pot face în lei sau valută.
Pentru Lei: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Pieces of Heaven.
CIF Pieces of Heaven 32138894
Cod SWIFT: BTRLRO22
Pentru valută: Paypal: make@piecesofheaven.org

Deoarece avem mai multe campanii în derulare, vă rog să specificați în momentul depunerii/tranzacției: PENTRU STERILIZĂRI.

Dacă nu aveți cont bancar și nu aveți timp să depuneți banii la chișeul băncii puteți preda personal banii pe Drubeta 101 cu un telefon în prealabil la 0721707111 – veți primi chitanța pentru suma donată personal).

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *