Bliss si Blix – spre adopție

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Povestea lor are un început foarte trist: cele două fetițe împreună cu mămica lor au fost abandonate la câteva zile după naștere; când au fost găsite abia deschiseseră ochii și plângeau de foame, frică și durere lângă trupul mămicii lor care din păcate murise.

Cele două cățelușe se află în grija noastră acum iar noi facem totul pentru ca ele să se dezvolte sănătos și să fie fericite, să uite de trauma prin care au trecut la o vârstă atât de fragedă și să le oferim o viață frumoasă de acum înainte. Au fost hrănite cu biberonul câteva zile iar acum mănâncă singurele din bol laptele special pentru puiuți de cățel și bobițe înmuiate în lăpticul cald. Încă sunt foarte mici, o să mai rămână la noi cel puțin 2 luni până când vor fi suficient de mari pentru a fi vaccinate și pentru a-și începe viața într-o familie adoptivă.

Update 19 Aprilie 2017: Bliss și Blix au 7 săptămâni de viață. Au crescut mari și frumoase, sunt sănătoase și voioase, iubesc mult oamenii și compania lor, așa că începem cu drag căutările pentru familiile lor perfecte! Noi considerăm că locul câinelui este alături de om, împreună cu familia lui în orice circumstanțe și împrejurimi. Familia perfectă pentru Bliss și Blix gândește la fel ca noi și își dorește ca noul membru blănos al familiei să locuiască în interior, la casă sau la apartament. Sunt mulți oameni care încă nu au avut prilejul de a descoperi cât de minunat este să ai un cățel în familie, o ființă caldă și bună care să se bucure enorm în fiecare zi când vii acasă și alături de care să petreci multe ore, zile și ani fericiți împreună.

Pentru mai multe detalii despre cele două micuțe vă rugăm să urmăriți albumul lor de facebook aici.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *