De ce veganismul?

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

În data de 1 noiembrie 2013, cu ocazia Zilei Mondiale a Veganismul, Asociația Pieces of Heaven  în colaborare cu Asociația SPICC, a organizat evenimentul “De ce veganismul?”. Scopul acestui eveniment a fost acela de a prezenta conceptul de veganism și beneficiile acestuia.

În momentul de față, la nivel global tot mai multă lume adoptă un stil de viață vegan, însă numeroase persoane nu știu ce înseamnă și ce presupune acesta. Mai mult, au concepții eronate și deformate asupra veganismului.

Veganismul nu este doar o dietă, este un stil de viață complex, intersecțional, afectând (pozitiv) nu doar viața celui care adoptă veganismul, ci și mediul înconjurător, umanitatea ca întreg și regnul animal. Temele abordate în cadrul prezentării au fost: schizofrenia morală, animalele ca valoare etica, condițiile în care sunt exploatate animalele pentru consumul uman, efectele consumului de produse animale asupra sănătății umane și beneficiile veganismului, efectele industriei animaliere asupra mediul înconjurător și foametea la nivel mondial.

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *