Dean și Dale – spre adopție

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Dean și Dale sunt 2 puiuți lăsați în voia sorții, sosiți pe lume nedoriți. Nu știm dacă și mama lor a fost abandonată sau doar ei au fost părăsiți de un om fără suflet; cert este că acum sunt singuri și au mare nevoie de ajutorul nostru pentru a putea descoperi că viața poate fi și frumoasă, plină de iubire, lipsită de teamă și durere.

Cei doi pui se aflau pe un teren îngrădit de unde încă puteau ieși cu ușurință pe sub gard, în apropierea unei șosele intens circulată. Viața lor era în mare pericol. Dean și Dale au aproximativ 2 luni și sunt puțin fricoși; nu cunosc bucuria și plăcerea unei mângâieri însă asta o să se schimbe în curând.

Salvarea lui Dale și Dean a intrat pe drumul cel bun în momentul în care au ajuns în grija temporară a prietenei noastre Andeea. Au parte de mâncare bună, au fost deparazitați, vaccinați și iubirea e la ordinea zilei, pentru ca trauma abandonului și a răutății oamenilor să devină o amintire cât mai curând. Salvarea lor înseamnă drumuri la veterinar, drumuri la petshop și la căsuța lor temporară, cheltuieli cu mâncarea, deparazitarile, vaccinurile și microcipurile lor iar pentru toate astea avem nevoie de susținerea voastră financiară.

Un cățel este o responsabilitate mare pentru 15-20 de ani, câteva ore zilnic, așa că va rugăm mult să analizați foarte bine prezentul și viitorul vostru înainte de a adopta. Deși e un gest minunat și nobil, adopția nu se face niciodată din milă, ci din iubire, iar iubirea înseamnă în primul rând respect și responsabilitate. Dale și Dean își așteaptă cuminți familiile lor perfecte. Seamănă puțin cu niște căței Beagle, probabil vor fi de talie medie la maturitate. Pentru că ne dorim să fim aproape în caz de nevoie căutăm familii adoptive în Timișoara și apropiere. Dacă vă doriți un nou membru plin de afecțiune și energie pozitivă în familie, contactați-ne.

Pentru mai multe detalii despre cei doi vă rugăm să urmăriți albumul lor de facebook aici.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *