Donație cu cadou


Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

cover

Donatii cu cadou

Pentru ca iubim animalele ne dorim sa salvam si ajutam cat mai multe si cat mai bine asa ca am creat tricouri minunate si perne magice.
De ce sunt minunate si magice produsele PoH, poate va intrebati?
Sunt minunate si magice pentru ca ne ajuta pe noi sa facem minuni pentru animalute iar voi va simtiti magic facand fapte bune alaturi de asociatia noastra!

Fiecare tricou si fiecare perna inseamna o donatie menita sa sustina activitatea asociatiei Pieces of Heaven, activitate dedicata muncii pentru protectia, ingrijirea si salvarea animalelor. Tricouri au mesaje speciale care prin simpla purtare deschid oportunitati magice de salvare, adoptie si fapte bune pentru animalele care au nevoie de ajutor. Oferim cadou un tricou la alegere pentru cei care ne sustin activitatea printr-o donatie minima de 60 lei. Tricourile sunt disponibile in orice marime iar culorile in mod normal sunt alb si negru, dar la cerere putem face si albastre, roz, verzi. De acum poti purta dragostea si grija ta fata de animale impreuna cu blugii sau fusta preferata!

Pernele create de designerul Laura Chirita sunt magice pentru ca dau nastere sansei salvarii animalelor. Pernele sunt de magice pentru ca poarta cu ele iubirea si dedicarea membrilor asociatie noastre. Pernele sunt magice pentru ca ne unesc pe noi – cei care vrem sa salvam, cu voi – cei care doriti sa ne ajutati. Pernele magice create de Laura sunt disponibile pentru cei care ne sustin activitatea printr-o donatie minima de 50 lei – 150 lei ( in functie de dimensiunea pernei magice).

Un tricou special inseamna masa asigurata pentru 7 zile pentru un caine aflat in grija noastra.
Un tricou inseamna un vaccin polivalent pentru un caine sau o pisica.
Un tricou inseamna masa asigurata pentru 250 de pasari timp de 5 zile.
Doua tricouri inseamna un drum la sat pentru sterilizarea a trei catei.
Trei tricouri inseamna un test de FIV/FIP pentru un motan.
O perna magica inseamna pasaportul si microcipul pentru ca o pisica sa plece spre familia ei din alta tara.
Cateva perne magice inseamna un plin de benzina cu care ne facem treaba cam 10 zile.
Povestea continua la nesfarsit pentru ca in fiecare zi e nevoie de ceva si altceva pentru animalute. In fiecare zi avem nevoie de tine pentru a continua salvarea animalelor.

Toate variantele de tricouri le gasiti pe pagina noastra de Facebook, aici.
Donatiile se fac in conturile asociatiei noastre:
RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven sau prin Paypal: make@piecesofheaven.org
Comenzile se fac printr-un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook sau prin email la make@piecesofeaven.org.

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook