Redirecționează 20%


Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Ai o firmă în administrare și vrei ca o parte din banii tăi să fie redirecționați către o cauză nobilă în loc de a ajunge la bugetul de stat?

Fiecare pui de pisică abandonat la gunoi,
Fiecare ghiozdan plin cu rechizite,
Fiecare caţel salvat de la moarte,
Fiecare coş plin cu fructe,
Fiecare pisică dată in adopţie,
Fiecre bătrânel ajutat cu tratamente,
Fiecare caţea fără stăpân sterilizată,
Fiecare copil cu ghetuţe şi căciulă calduroasă…
Fiecare zâmbet din suflet şi fiecare codiţă fericită are nevoie de susţinerea ta pentru a se crea şi mai mult, pentru a avea puterea de a creşte.. Tu ne dai aripi să îi ajutăm pe cei care au mare nevoie de sprijin, sfaturi şi atenţie pentru a avea şansa unei vieţi frumoase.

Legea 227/2015 privind Codul Fiscal aplicabilă de la 1 ianuarie 2016 îţi permite să donezi până la 20% din impozitul pe profit către noi iar noi avem mare nevoie de susținerea ta pentru implementarea ideilor, campaniilor si acţiunilor Pieces of Heaven pentru ajutorarea animalelor şi persoanelor defavorizate. Dacă vrei să schimbi ceva în bine, dacă vrei să ajuţi la crearea unui viitor mai bun, hai alături de noi să facem fapte bune cu mare impact în societatea care ne înconjoară!

Pentru că ne dorim să facem mai multe acţiuni si campanii, pentru că tot mai mulţi oameni apelează la noi pentru ajutor în diferite cazuri sociale şi pentru că vrem ca faptele bune să primeze în viaţa noastră de zi cu zi, apelăm la susţinerea voastră pentru a face posibile aceste deziderate şi implicit pentru a le îmbunatăţii viaţa celor care au nevoie de susţinerea noastră.

Ajutorul pe care îl puteţi oferi este gratuit, cel puțin acum la sfârşit de an fiscal când toate companiile au posibilitatea de a redirecţiona până la 20% din impozitul pe profit sau 0,5% din cifra de afaceri către unul sau mai multe ONG-uri din România. Departamentul contabil al firmei tale calculează procentul pe care îl poţi dona, noi facem un contract de sponsorizare iar suma de bani care ar fi ajuns la stat ajunge la asociaţia noastră. Astfel veţi putea identifica exact ce fapte bune se fac cu banii dumneavoastră, în loc să ajungă la stat unde le pierdeţi urma şi de cele mai multe ori banii ajung unde sunt interese, nu acolo unde este nevoie.

Banii tot trebuie sa ii dati, fie 100% catre stat, fie ne dati noua aripi cu o parte din profitul vostru pentru ca împreună să ajutăm în continuare animale şi copii defavorizaţi.

Detalii complete despre Legea care sustine sponsorizările găsiţi aici: redirectioneaza-20-din-impozitul-pe-profit

Până în prezent, în cei 5 ani de activitate, am reușit să aducem speranța în casele a sute de familii nevoiaşe şi am avut privilegiul de a ne umple inimile de fericire datorită zâmbetelor a sute de copii bucuroşi care au primit ajutorul nostru sub diferite forme:

  • Ajutoarele Iepuraşului
  • 1 Iunie – Ziua Tuturor Copiilor
  • Educaţia este soluţia!
  • Magia Crăciunului
    Coşul PoH
    Toate maştile jos

Noi încercăm să îi cunoaştem personal pe toţi membrii familiei, încercăm să le aflăm problemele și în funcţie de cât de mult îşi doresc şi ei să iasă din situaţia grea în care se află, îi ajutăm mai mult sau mai puţin. De-a lungul timpului am întâlnit familii care cu ajutorul nostru s-au angajat, copii au început să meargă la scoală şi grădiniţă, astfel
viaţa lor îmbunătăţindu-se considerabil.
Pe langa ajutoarele materiale noi oferim şi susţinere morală şi tehnică, îi ajutăm să obţină acte, locuinţe, ajutor social, asistenţă medicală. Cu copiii mergem la teatru pentru ca şi ei să desopere lumea magică a scenei, să viseze la posibilităţi neîntâlnite în viaţa lor zilnică pentru ca in final să îşi dorească mai mult, tot mai mult. Plănuim să organizăm şi excursii pentru copiii săraci cu scopul de a le cultiva dorinţa de dezvoltare educaţională şi socială, pentru a-i scoate din mediul nefavorabil in care traiasc, pentru a le arata frumuseţea lumii înconjurătoare.
Am ajuns şi în centre de plasament cu cadouri de Crăciun precum şi cu ajutoare pentru oamenii fără adapost şi pentru că am rămas profund impresionaţi de inocenţa, bucuria dar totodata și de tristeţea acestor oameni, ne dorim mult ca în viitor să îi putem ajuta într-un mod mai constructiv.

În domeniul protecţiei animalelor preluam cazuri grave de animale abandonate sau maltratate, dezvoltăm campanii de informare şi educare a populaţiei, susţinem prezentări şi vizionări de filme, derulăm programe de sterilizare a câinilor şi pisicilor şi salvăm animale aflate în pericol, le tratam, reabilitam si in final le gasim familii adoptive minunate.

Pentru ca eforturile şi intenţiile noastre bune să se concretizeze în planuri reale şi eficiente în beneficiul celor care au nevoie de ajutor, noi avem la rândul nostru nevoie de susţinerea dumneavoastră. Ne puteti contacta prin telefon la 0721707111 sau prin email la make@piecesofheaven.org.

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook