Educatia este soluția 2017

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

“Educatia este solutia” la a patra editie

 

Update 5 octombrie:

Astazi este Ziua Mondiala a Educatiei. Astazi va prezentam rezultatele implicarii noastre in viitorul Romaniei.

Educatia este solutia – campania Pieces of Heaven prin care peste 100 de copii au primit de la voi sansa unui viitor mai bun. Credem uneori ca saracia este despre a fi flamand, despre a nu avea haine sau despre a fi fara adapost. Sentimentul de a fi nedorit, neiubit si neingrijit este insa cea mai mare saracie. Trebuie sa incepem in propriile case sa remediem acest tip de saracie, iar educatia este singura solutie pentru ca tinerii de azi sa nu dea nastere altor copii nedoriti, neiubiti si neingrijiti.

Noi dorim sa fim sprijin pentru copiii mai putin norocosi, copiii nascuti in familii defavorizate, copiii care de la nastere nu au sansa unei vieti normale. Impreuna cu tine insa putem sa avem grija de ei, putem sa ii indrumam spre un viitor frumos, un viitor in care vom trai si noi cu mandrie pentru ca am contribuit la crearea lui. “Educatia este solutia” se numeste campania prin care iti propunem sa fi implicat direct in schimbarea sortii unor copii care fara sustinere vor fi urmatorii asistati social. Noi dorim un viitor mai bun pentru Romania, ne dorim ca oamenii mici de azi sa poata visa la un altfel de viitor, sa creada ca pot deveni soferi, profesori, doctori sau piloti si sa munceasca pentru visul de a trai o viata mai buna decat cea a parintilor lor.

Saracia nu este despre a nu avea bani, saracia este despre a nu avea speranta. Bunatatea si generozitatea ta de azi inseamna speranta si viitorul lor. Va multumim mult pentru sustinere, impreuna schimbam destine!

Pentru mai multe imagini cu rezultatele actiunii, accesati albumul facebook aici.

 

Al IV-lea an in care ne propunem sa participam la crearea unui viitor mai bun pentru noi, pentru copiii nostri, pentru copiii parintilor care nu isi permit sa ii trimita la scoala. Anul acesta avem 266 de copii care isi doresc sa mearga si ei la scoala cu mandrie, 266 de copii care si-au pus toate sperantele in ajutorul nostru pentru a avea un ghiozdan frumos si plin cu rechizite. O:)

Credem uneori ca saracia este despre a fi flamand, despre a nu avea haine sau despre a fi fara adapost. Sentimentul de a fi nedorit, neiubit si neingrijit este insa cea mai mare saracie. Trebuie sa incepem in propriile case sa remediem acest tip de saracie, iar educatia este singura solutie pentru ca tinerii de azi sa nu dea nastere altor copii nedoriti, neiubiti si neingrijiti.
Noi dorim sa fim sprijin pentru copiii mai putin norocosi, copiii nascuti in familii defavorizate, copiii care de la nastere nu au sansa unei vieti normale. Impreuna cu tine insa putem sa avem grija de ei, putem sa ii indrumam spre un viitor frumos, un viitor in care vom trai si noi cu mandrie pentru ca am contribuit la crearea lui.

“Educatia este solutia” se numeste campania prin care iti propunem sa fi implicat direct in schimbarea sortii unor copii care fara sustinere vor fi urmatorii asistati social. Noi dorim un viitor mai bun pentru Romania, ne dorim ca oamenii mici de azi sa poata visa la un altfel de viitor, sa creada ca pot deveni soferi, profesori, doctori sau piloti si sa munceasca pentru visul de a trai o viata mai buna decat cea a parintilor lor.

Sa te doara burta de foame e groaznic, sa nu poti sa dormi din cauza frigului e dramatic, dar sa traiesti stiind ca niciodata nu o sa fie mai bine este cel mai infiorator sentiment posibil! Copiii nascuti in saracie sunt condamnati la o viata trista si fara speranta, sunt pedepsiti pentru faptele parintilor lor. Stim ca EDUCATIA ESTE SOLUTIA, educatia le ofera acestor copii sansa la o viata normala, sansa de a trai altfel decat parintii lor, sansa de a fi integrati in societate.

Cum poti schimba tu viitorul unui copil:
– donand unul sau mai multe ghiozdane complet echipate
– donand 180 lei – suma de bani necesara pentru un ghiozdan echipat complet
– donand orice suma bani, fiecare donatie ajuta la completarea ghiozdanelor
– directionand o parte din impozitul pe profit al firmei tale catre noi, prin contract de sponsorizare
– distribuind pur si simplu mai departe actiunea noastra, prietenii vostri pot ajuta si ei O:)

Campania “Educatia este solutia” se desfasoara in perioada 27.08-24.09. Ne puteti contacta prin Facebook, email make@piecesofheaven.org sau la telefon 0721707111.
Pentru fiecare clasa avem un necesar de rechizite in album, cei care doresc sa doneze ghiozdane utilate cu rechizite sunt rugati sa ne contacteze pentru a alege impreuna copilul pentru care doneaza.

Unde donezi?
Contul nostru in RON este deschis la Banca Transilvania:
RO22BTRLRONCRT0217902001 pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Cont Paypal: make@piecesofheaven.org

Unde aduci ghiozdanul?
Sediul nostru este in zona Buziasului pe Intrarea Arhitect Cornel Luba nr. 13 ( te rugam sa ne suni inainte de a veni pentru a fi cineva la preluarea donatiei).

Saracia nu este despre a nu avea bani, saracia este despre a nu avea speranta.
Bunatatea si generozitatea ta de azi inseamna speranta si viitorul lor.

 

 

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *