Educația este cheia!

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Credem uneori că sărăcia este despre a fi flămând, despre a nu avea haine sau despre a fi fără adăpost. Sărăcia de a fi nedorit, neiubit și neîngrijit este cea mai mare sărăcie. Trebuie să începem în propriile case să remediem acest tip de sărăcie, iar educația este singura soluție pentru ca tinerii de azi să nu dea naștere altor copii nedoriți, neiubiți și neîngrijiți.
Noi aici, la Pieces of Heaven, dorim să fim un refugiu pentru copiii mai puțin norocoși, copiii născuți în familii foarte sărace, copii care nu au nici o șansă la o viață normală fără ajutorul nostru, al tuturor. Împreună cu voi putem să avem grijă de ei, putem să îi îndreptăm spre un viitor frumos, un viitor în care vom trăi și noi cu mândrie.

“Educatia este cheia” se numește acțiunea asociației noastre prin care vă propunem să fiți implicați direct în schimbarea soartei unor copii care, fără susținere vor fi următorii infractori, cerșetori, asistați social sau, în cel mai bun caz, următorii gunoieri. Noi dorim un viitor mai bun pentru România, dorim oameni liniștiți, buni și frumoși în jurul nostru, iar toate lucrurile astea bune se pot întâmpla doar dacă schimbarea pleacă din noi. Fiecare dintre noi poate da o mână de ajutor pentru a crea un viitor mai frumos!

După ce în anul anterior am strâns cu ajutorul vostru tot ce trebuie pentru ca 20 de copii să meargă la școală cu mândrie și bucurie, în 2015 am ajutat aproape o sută de copii să viseze să o altfel de viață, să viseze la o carieră, să devină oamenii pe care îi dorim în jurul nostru.

Noi, echipa Pieces of Heaven vă mulțumim din toată inimă pentru susținerea voastră și mai ales pentru implicarea în viitorul acestor copii! Vă rugăm să rămâneți alături de noi pentru că și în viitor vom continuă cu faptele bune, doar împreună putem schimba lumea în bine! ♥

Pentru mai multe detalii și imagini, va rugăm să accesați albumul de facebook aici.

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *