Educația este soluția

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Suntem la a 3-a ediție a acțiunii “Educația este soluția”. Al 3-lea an în care ne propunem să participăm la crearea unui viitor mai bun pentru noi, pentru copiii noștri, pentru copiii părinților care nu își permit să îi trimită la școală din motive financiare. Anul acesta avem 55 de copii care își doresc să meargă și ei la școală cu mândrie, 55 de copii care și-au pus toate speranțele în ajutorul nostru pentru a avea și ei un ghiozdan frumos și plin cu rechizite. O:)
Credem uneori că sărăcia este despre a fi flămând, despre a nu avea haine sau despre a fi fără adăpost. Sărăcia de a fi nedorit, neiubit și neîngrijit este cea mai mare sărăcie. Trebuie să începem în propriile case să remediem acest tip de sărăcie, iar educația este singură soluție pentru că ținerii de azi să nu dea naștere altor copii nedoriți, neiubiți și neîngrijiți.
Noi aici, la Pieces of Heaven, dorim să fim un refugiu pentru copiii mai puțin norocoși, copiii născuți în familii foarte sărace, copii care nu au nici o șansă la o viață normală fără ajutorul nostru, al tuturor. Împreună cu voi putem să avem grijă de ei, putem să îi îndreptăm spre un viitor frumos, un viitor în care vom trăi și noi cu mândrie.

“Educatia este solutia” se numește acțiunea asociației noastre prin care vă propunem să fiți implicați direct în schimbarea soartei unor copii care, fără susținere vor fi următorii infractori, cerșetori, asistați social sau, în cel mai bun caz, următorii gunoieri. Noi dorim un viitor mai bun pentru România, ne dorim ca copiii de azi să poată visă la un altfel de viitor, să devină oameni liniștiți, buni și frumoși iar toate lucrurile astea bune se pot întâmplă doar dacă schimbarea pleacă din noi. Fiecare dintre noi poate da o mână de ajutor pentru a crea un viitor mai frumos!

Să te doară burtă de foame e groaznic, să nu poți să dormi din cauza frigului e dramatic, dar să trăiești știind că niciodată nu o să fie mai bine este cel mai înfiorător sentiment posibil! Copiii născuți în sărăcie sunt condamnați la o viață tristă și fără speranță, sunt pedepsiți pentru faptele părinților lor și asta nu e deloc drept, iar noi vrem să schimbăm asta. Știm că EDUCAȚIA E SOLUȚIA, educația le oferă acestor copii șansa la o viață normală, șansa de a trăi altfel decât părinții lor, șansa de a fi fericiți și integrați în societate.

Cum puteți schimba viitorul unui copil:

-donând unul sau mai multe ghiozdane parțial sau complet echipate
-donând ghiozdane sau rechizite noi ( sau în stare foarte bună)
-donând 140 lei – sumă de bani necesară pentru un ghiozdan echipat complet
-donând bani, fiecare donație ajută la completarea ghiozdanelor
-direcționând o parte din impozitul pe profit al firmei tale către noi, prin contract de donație
-distribuind pur și simplu mai departe acțiunea noastră, prietenii voștri pot ajuta și ei 🙂

Acțiunea “Educatia e cheia” se desfășoară în perioada 31.08-17.09, pentru mai multe detalii ne puteți contacta prin Facebook, email make@piecesofheaven.org sau la telefon 0721707111.
Pentru fiecare clasă avem un necesar de rechizite în album, cei care doresc să doneze ghiozdane gata completate sunt rugați să ne contacteze pentru a le transmite câte fețe și câți băieți avem și în ce clase urmează să înceapă școală.
Contul nostru în RON este deschis la Bancă Transilvania: RO22BTRLRONCRT0217902001 pe numele Asociația Pieces of Heaven.
Cont Paypal: make@piecesofheaven.org

Împreună putem face lumea un loc mai bun, schimbarea pleacă din inimile noastre către toți

Pagina evenimentului de facebook aici.

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *