Familia A.

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Update 4.11.2014: Am reușit să strângem cei 1300 lei necesari întocmirii contractului Enel, vă mulțumim mult de tot pentru ajutor. După cum stiți deja, mama copiilor a împrumutat 1000 lei pentru întocmirea actelor necesare racordării la curent, iar noi ne-am propus să o ajutăm să înapoieze această sumă fiindcă are venituri mici pe care le împarte cu greu lunar pentru toate nevoile.

În urmă cu 2 luni am cunoscut o familie formată din 6 membrii, mama singură cu 5 copii minunați, silitori și ascultători. Tatăl lor i-a părăsit în urmă cu 2 ani și de atunci se descurcă foarte greu cu banii.

Tot de 2 ani nu mai au curent pentru că s-au mutat în altă casă unde nu era tras curent și nu au avut bani pentru un contract nou (aproximativ 2300 lei). Vara este bine cât de cât, nu simt lipsa electricității la fel de mult ca toamna și iarna când se întunecă foarte repede și bieții copii se chinuie să își facă temele, să citească sau să se joace la lumina unui beculeț mic cu baterii sau la lumânare.

Mama copiilor a reușit să se împrumute de 1000 lei pentru a începe formalitățile în vederea racordării la curent, după ce ne-am cunoscut noi și i-am promis că o vom ajuta în acest sens. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a strânge această sumă, doamna nu lucrează pt. că are copii mici, trăiește doar din alocația copiilor și mici joburi prin sat când mai ajută la curățenie.

Planul nostru este să reușim să strângem această sumă de bani în 3 săptămâni, asta este perioada pe care i-au dat-o cei de la Enel până când vor putea veni să îi monteze contorul și să o lege la cel mai apropiat stâlp de curent.

Vă rugăm să ne ajutați și cu acest mic proiect social, vă rugăm să vă puneți pentru o secundă în locul copiilor care după ora 5 pe perioada iernii nu mai văd aproape nimic, dimineața când se trezesc pentru a merge la școală nu văd nimic … Imaginați-vă cât de greu v-ar fi fără televizor, computer, telefon, lumina la care citiți seara sau lumina la care se joacă și desenează copii voștri în casă când afară e frig.

Orice donație, cât de mică ne ajută să strângem suma de 2300 lei. Dacă puteți să îi ajutați pe copii să aibă lumină în casă, aveți la dispoziție contul nostru în lei, precum și Paypal-ul.

Puteți susține proiectele și activitățile făcând voluntariat alături de noi, distribuind cazurile noastre sau donând bani și diferite lucruri de care avem nevoie pentru a ajuta mai departe ființele care au nevoie de noi.

Contul nostru este: RO22BTRLRONCRT0217902001, deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Pieces of Heaven.

Ne puteti contacta prin următoarele metode:

Email: make@piecesofheaven.org

Facebook: https://www.facebook.com/Pieces0fHeaven

Telefon: +40721707111

Pentru mai multe detalii despre această familie, vizitați pagina noastră de Facebook aici.

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *