Fapte bune împreună! – citestealtfel.ro

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Articolul original este aici.

Puteti citi despre actiunile noastre in acest articol despre citestealtfel.ro. Printre altele, vorbim despre Arthur, Bella dar si despre proiectul Magia Craciunului.

Asociaţia Pieces of Heaven se dedică educării şi mobilizării oamenilor în scopul îmbunătăţirii vieţii copiilor săraci şi a animalelor. “Suntem o organizaţie non-profit iar asta înseamnă că ne bazăm în totalitate pe donaţii şi sponsorizări, nu primim bani de la stat sau organizaţii guvernamentale pentru a ne desfăşura activitatea. Credem cu tărie în puterea şi dăruirea oamenilor, oameni ca noi, oameni cărora le creşte inima şi li se luminează ziua în momentul în care fac o faptă bună. Noi suntem aici pentru a face legătura între cei care au nevoie disperată de ajutor şi cei care au posibilitatea să ajute.” 

La fiecare sfârşit de an fiscal fiecare firmă plătitoare de impozit pe profit e susţinută de Legea 227/2015 pentru a ne ajuta pe noi să implementăm idei, campanii şi acţiuni. În loc să plătiţi 100% impozitul către stat, 20% ne poate susţine pe noi să facem fapte bune pentru copii şi animale.

Puteţi susţine activitatea asociaţiei Pieces of Heaven donând bani sau cele necesare copiilor şi animalelor pe care le ajutăm:

  • contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociaţia Pieces of Heaven;
  • cont în EURO: RO69BTRLEURCRT0217902001, deschis la Banca Transilvania pe numele Asociaţia Pieces of Heaven;
  • cont Paypal: make@piecesofheaven.org

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *