Fără frig, cu bucurie!

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

 

“Fara frig, cu bucurie!” este campania Pieces of Heaven născuta din nevoile oamenilor săraci de a fi protejați de frig, nevoie pe care noi ne propunem să o rezolvăm cu ajutorul vostru în cel mai scurt timp posibil.
Pentru că avem în evidența noastră peste 20 de familii defavorizate, familii cu copii care se descurcă foarte greu cu banii și multi dintre ei ne-au rugat să îi ajutăm cu jachete și ghetuțe/bocanci pentru iarnă, am decis să pornim minunata campanie care o să te facă pe tine bucuros că poți ajuta concret acolo unde e mare nevoie, iar pe nevoiașii copilași îi va proteja de frigul necruțător al iernii care ne bate la ușă.
Deși pentru unii dintre noi fiecare sezon rece înseamnă o jachetă nouă și cizme/bocanci noi, pentru mulți dintre oamenii la care nici măcar nu ne gândim, iarna înseamnă teroare, dureri și frig incredibil. Există foarte mulți oameni săraci care muncesc din răsputeri să pună mâncare pe masa copiilor și poate să facă puțină căldură în casă seara. Costurile pentru ghetuțe și jachete călduroase le depășesc, însă, cu mult puterile, așa că HAIDEȚI SĂ ÎI AJUTĂM NOI să fie feriți de frig și să poată merge la școală fără frica frigului.

CUM POȚI AJUTA:
– Donând jachete și cizme/bocanci/ghete de iarnă în stare foarte bună sau noi, curate și perfect funcționale;
– Donând bani pentru ca noi să achiziționăm mărimile potrivite. Conturile asociației sunt la dispoziția acestei campanii, vă rugăm să menționați la transfer “Fără frig, cu bucurie!”
Costul aproximativ al unui pachet care constă într-o pereche de încălțări și al unei jachete de iarnă variază între 120-170 lei, depinde de mărime.
Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001, deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Pieces of Heaven.
Cont în EURO: RO69BTRLEURCRT0217902001, deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Pentru mai multe informatii despre această acțiune ne puteti contacta printr-un mesaj pe Facebook, prin email la make@piecesofheaven.org sau la telefon 0721707111.

Fapte bune, împreună! ♥

14681894_1289721297745635_8228053030522765044_o

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *