Freya – adoptată

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Freya este un puiuț adorabil abandonat așa micuță și vulnerabilă cum o vedeți. A fost abandonată din cauză că suferă de rahitism, o boală cauzată de lipsa nutrienților, vitaminelor și mineralelor necesare în dezvoltarea puiutilor, deficiență asta produce deformarea oaselor. Nu știm dacă micuța Freya a suferit de carențele care i-au provocat rahitismul de când era încă în burtica mamei ei sau de când s-a născut, însă e clar că provine de la un om care înmulțește câini fără să îi pese de ei. Probabil mama ei este subnutrită, stresată și primește mâncare de proastă calitate iar asta a afecat-o și pe Freya.

Freya este la noi din 16 Martie; primul lucru aboslut necesar a fost vizita la veterinar pentru stabilirea diagnosticului, după care am cumpărat mâncare de calitate, vitamine și deparazitarea internă. Pentru că burtica ei era mult prea plină de paraziți, deparazitarea internă a fost făcută în 3 pași, în 3 zile diferite. Tratamentul cu vitamine, expunere la soare și raze UV, mâncarea de calitate și multă iubire continuă pentru minim 3 luni de acum înainte. Între timp, Freya o să fie vaccinată, microcipată, și sperăm noi, și adoptată.

Familia perfectă pentru Freya este formată din cel puțin un om foarte responsabil care este informat despre nevoile câinilor Amstaff, un om care iubește câinii și consideră la fel ca noi că locul lor este în interor, alături de familie, nu afară în lanț sau țarc. Desigur, ca orice cățel, Freya are nevoie de multă joacă, plimbare, mișcare, deci minim 2 ore/zi alocate ieșirilor în aer liber. Educația e și ea importantă în viața animăluțului adoptat, desigur prin metode prietenoase.

Freya are acum omul ei bun, familia ei frumoasă și iubitoare. Andreea a adoptat-o când era încă mică, slăbuță și cu labele strâmbe și a transformat-o într-o cățelușă mare, frumoasă și sănătoasă. Încă mai face tratament pentru susținerea oaselor și articulațiilor însă lăbuțele ei sunt mult mai bine acum iar în viitor sperăm că nu o să mai aibă deloc probleme. Freya a fost abandonată din cauza problemelor de sănătate dar tot problemele astea au și salvat-o și i-au adus viață frumoasă pe care o merită, viață pe care nu ar fi avut-o dacă ar fi rămas la crescătorii sau cumpărătorii ei, unde mai mult că sigur că ar fi devenit doar o altă “mașină producătoare de bani”. Andreea, mama adoptivă a Freyei este un om foarte sensibil și bun. O iubește mult pe năzdrăvana, se ocupă foarte bine de educația ei, i-a cumpărat multe jucării, pătuț și o hrănește cu mâncare de calitate…e adoptatorul perfect și ne dorim mult ca în viitor să găsim tot mai mulți oameni frumoși ca și ea. Noi o iubim mult pe Freya și suntem foarte fericiți că ea are acum familia ei iar noi am mai putut salvă un alt câine în locul ei. O:)
Pentru mai multe detalii despre Freya vă rugăm să urmăriți albumul ei de facebook aici.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *