Hera – adoptată

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Hera a fost abandonată de proprietarul ei, a fost prinsă de hingheri și astfel a ajuns într-un adăpost public. Condițiile dintr-un asemenea loc sunt greu de descris; animăluțele sunt prizoniere, stau în condiții mizerabile, sunt abuzate și se bat între ele din cauza stresului, sunt umilite și chinuite de hingheri iar ele nu înțeleg de ce li se întâmplă toate astea pentru că ele nu au greșit cu nimic.

Hera are aproape doi ani acum. Are o cicatrice urâtă pe gât, semn că a fost legată strâns. Știe câteva comenzi, semn că cineva, cândva s-a ocupat cât de cât de ea. Este foarte loială și afectuoasă, se lipește foarte repede de oamenii care îi oferă atenție și iubire. Este ascultătoare și prietenoasă cu oameni de toate vârstele. Are culori de Rottweiler însă fizicul și caracterul e de Pitbull. Hera are nevoie de un om nou în viața ei, un om care să o iubească și să o prețuiască pentru tot restul vieții ei, un om pe care să se poată bază și pe care să îl iubească din tot sufletul ei mare.

Este metis de Pitbull, ceea ce înseamnă că are nevoie de minim 2-3 ore de activitate fizică-alergat, joacă, plimbări. E un câine dominant însă se înțelege bine cu alte animale, câini și pisici, atunci când i se arată cum trebuie să interacționeze.

 

 

Hera a fost adoptată! <3 De acum înainte Hera o să aibă parte doar de iubire și bunătate în viață ei și suntem siguri că o să uite repede primii 2 ani urâți din viață ei. Hera face parte acum dintr-o familie minunată, mai are doi fratiori mai mari, pui de om care iubesc animăluțele și care o să crească frumos alături de câinele de familie perfect, Hera noastră! 🙂 Stă împreună cu oamenii ei, în casă sau în curte. O să meargă și la mare și în tot felul de drumeții pentru că le place să se plimbe, atât oamenilor cât și Herei, noi știm asta deja. E un câine adorabil, foarte loial și iubitor, suntem norocoși pentru că am avut ocazia să o cunoaștem și să o ajutăm să aibă viață pe care o merită! Diana și Adrian, vă mulțumesc mult pentru gândul frumos și inima deschisă spre adopție! <3 Cât suntem de fericiți pentru că are așa o familie perfectă nu vă putem descrie în cuvinte însă o să mai postăm poze cu ea fericită și o să vă convingeți singuri de treaba bună pe care am făcut-o împreună pentru ca viață Herei să fie fericită de acum înainte!

Pentru mai multe detalii despre Hera vă rugăm să urmăriți albumul ei de facebook aici.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *