Implică-te!


Pentru a realiza ceea ce ne-am propus avem nevoie de ajutorul tău!

Oferă din timpul, cunoștințele, abilitățile, talentul și entuziasmul tău pentru a ajuta copiii și animalele!

Cautăm voluntari în domeniul umanitar și protecția animalelor! Voluntariatul reprezintă activităţile de interes public desfăşurate din propria iniţiativă de orice persoană în folosul altora, fără a primi o contraprestaţie materială. Pieces of Heaven sprijnă voluntariatul şi încurajează implicarea unui număr cât mai mare de voluntari în proiectele derulate și în echipă. Te așteptăm!

Dacă dorești să devii voluntar Pieces of Heaven, descarcă adeziunea aici şi trimite-o la adresa make@piecesofheaven.org, iar noi te vom contacta.

Donează!

Dacă nu ai timp pentru a te implica direct în acțiunile și proiectele noastre, dar totuși dorești să ne ajuți, poți dona bani sau diferite bunuri materiale pentru copii sau animalele de care ne ocupăm. Pentru aceasta, ne poți contacta la adresa de e-mail:  make@piecesofheaven.org sau la tel. 0721707111.

Adoptă!

Dacă te-ai atașat de unul din cățeii sau pisicuțele noastre și dorești să îl/o adopți, să îi oferi o căsuță temporară sau să devii sponsorul lui/ei, te rugăm să ne contactezi.

Fii îngerul lor! Implică-te!