Închisoarea animalelor

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

În spatele zăbrelelor de metal ale fiecărei grădini zoologice stau suflete chinuite cu ochii goi și spiritele distruse. Gradinile zoologice sunt inchisori pentru animale nevinovate, animale care nu au gresit cu nimic omului desi sunt inchise si tinute captive toata viata pentru amuzamentul oamenilor.

Vă rugăm nu vă învațați copiii că e distractiv să vezi animale captive, vă rugăm nu-i duceți să vadă creaturile acelea triste, torturate și înnebunite! Ei vor invata din aceasta experienta doar cum aceste animale se poartă când sunt închise si nu vor stii adevarul despre aceste frumoase si interesante fiinte! Aceste expoziții crudecu animale chinuite si triste pot funcționa doar dacă există persoane care plătesc intrarea pentru a le vedea.Vă rugăm nu plătiți să vedeți animalele în captivitate. Învățați despre animale din documentare sau observându-le în habitatele lor naturale.

Lipsa libertății, combinată cu plictiseala, singurătatea și câteodată chiar abuzul venit din partea celor ce ar fi trebuit să le îngrijească, face ca multe animale captive să înnebunească pur și simplu. Majoritatea animalelor din grădinile zoologice suferă de o boală – zoochosis – animalele se leagănă, pășesc încontinuu in cerc sau in linie dreaptă langă gratii şi se automutilează.

Grădinile zoologice susțin că promovează educația, însă singurul lucru ce este de învățat aici este cum reacționează animalele care doresc să fie libere atunci când sunt închise. Zoochosis-ul (comportament anormal,datorită captivității) este atât de grav încât unele grădini zoologice administrează droguri pentru a-i calma, de genul Prozac, datorită plângerilor publicului ce sesizează comportamentele anormale ale animalelor.

NU participa la încarcerarea, umilinţa si suferinţa animalelor, NU plătii bilet pentru chinuirea lor, NU vizita grădinile zoologice dacă iubeşti animalele şi îţi pasă de suferinţa lor!

 

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *