Jolly Paws for Christmas

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Momentele speciale ni le creăm singuri și rămân în suflet pentru totdeauna însă atunci când ne dorim să împărtășim cu cei din jur ceea ce simțim și ceea ce iubim, o poză face cât o mie de cuvinte. <3 Jolly Paws este proiectul asociației Pieces of Heaven prin care noi îți dăruim imagini magice cu tine alături de cei dragi iar tu donezi fonduri pentru salvarea animalelor. O:)

Ședințele foto se fac la sediul asociației; voi veniți plini de bucurie și îmbrăcați de sărbătoare iar noi ne ocupăm de toate detaliile, pentru ca magia Crăciunului 2017 să fie cea mai frumoasă amintire și fapta cea mai bună făcută la sfârșit de an! O:)

O ședință durează între 40-60 minute. 10 poze magice ajung la tine în format digital în maxim 24-48 ore pentru ca tu să ai cele mai frumoase poze de Crăciun cu care să te mândrești pe Facebook și pe care să le dăruiești bunicilor. <3

Pentru mai multe detalii și programări puteți trimite e-mail la make@piecesofheaven.org, puteti scrie un mesaj privat pe pagina Facebook a asociatiei, sau ne puteți suna la 0721 707 111.
Fapte magice și bune, împreună!

 

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *