Joy – spre adopție

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Eu am ochi de ciocolată Păr cârlionțat de fată Cu năsuc de catifea Îmi doresc o casă a mea! Sunt o mică răsfătată Uneori cam agitată. Dacă vrei iubire în casă, Arată că de mine îți pasă! Arată că de mine îți pasă, Dăi un share sau chiar donează Eu sunt Joy… Mă iei acasă? <3

Joy este o cățelușă în vârstă de 11 luni, talie mică, adorabilă și plină de iubire, dependentă de prezența omului în viața ei. Vaccinată, deparazitată și sterilizată. Poate fi cea mai bună prietenă a ta dacă ești dornic și dispus să o primești în inima și familia ta. Așa cum toți cei dragi nouă locuiesc în casă, așa și Joy vrea să stea în casă, să doarmă în pat și să lenevească pe canapea alături de omul ei drag. Joy vrea omul ei, familia ei, căsuța ei cât mai curând posibil pentru că știe cât de important e ca noi să putem salva un alt cățel în locul ei.

Dacă te-ai îndrăgostit de micuța cu năsuc de catifea, contactează-ne! O:)

Pentru mai multe detalii despre Joy vă rugăm să urmăriți albumul ei de facebook aici.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *