Kenya – spre adopție

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Kenya e un alt câine de rasă provenit de la înmulțitorii de câini care produc suflete pe bandă rulantă și le vând strict pentru profit, fără a le păsa cine le cumpără sau care o să fie soarta lor. A trăit în lanț aproape 3 ani iar când proprietarii nu s-au mai descurcat cu mâncarea pentru toți câinii deținuți, au ales să o dea pe ea…și au dat-o primului care a vrut-o. Din păcate pentru cățea, a ajuns la cineva mai rău decât primii proprietari. Cel care a luat-o a abandonat-o la marginea unui sat de îndată ce a văzut ce mult mănâncă și că are probleme cu ochii… Când am găsit-o era subnutrita iar ochii abia îi ținea deschiși din cauza infecției de care suferea.

Am identificat proprietarul după microcipul pe care îl avea implantat și după întâlnirea cu părinții proprietarului am aflat povestea ei tristă. Acolo unde a fost abandonată era amenințată cu otrăvirea, era alungată și bătută de sătenii care nu vroiau un câine mare pe strada lor, deși alți vecini îi ofereau din milă resturi de mâncare. Am preluat-o noi pentru că cei care au cumpărat-o nu își permit întreținerea corespunzătoare și pentru că oricum nu o mai vor…

Vă rugăm mult să vă gândiți foarte bine atunci când cumpărați un animal, să vă informați despre nevoile, caracterul și probleme rasei, să vă gândiți că o să trăiască 13-20 de ani și că o să aibă nevoie de voi în toată această perioadă. Vă rugăm să înțelegeți că abandonul ucide animalul în majoritatea cazului. Kenya își caută acum o nouă familie, de data asta una iubitoare, responsabilă și care să îi fie alături pentru tot restul vieții. Are 3 ani jumătate, este deparazitată, vaccinată și sterilizată.

Ca și caracter este un îngeraș, iubește oamenii, este blândă cu copiii și pisicile, jucăușă și prietenoasă cu alți căței. Vrem să o dăm în zona noastră, Timișoara sau apropiere pentru a păstra legătură cu familia ei și pentru că mai dorim să o vizităm din când în când. Familia ideală locuiește la casă cu curte și este dispusă să o lase și în interior împreună cu ei. Dacă vă doriți un cățel mare și blând în familie, contactați-ne! O:)

Pentru mai multe detalii despre Kenya vă rugăm să urmăriți albumul ei de facebook aici.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *