Legalizează-ți prietenul!

Implica-te distribuind...Pin on PinterestShare on Facebook

Campanie de legalizare a câinilor și pisicilor adoptate și nu numai, încurajăm microciparea și sterilizarea animalelor prin tarife minime. Campania se desfășoară din anul 2014 și continuăm pe tot parcursul anului 2017 pentru ca toți proprietarii responsabili dar cu venituri mici să își poată microcipa și steriliza animale, pentru binele acestora în primul rând. De asemenea, microciparea și sterilizarea câinilor fără pedigree este obligatorie prin legea 285.

Asociația Pieces of Heaven în colaborare cu cabinetul veterinar Maxivet desfășoară această campanie în perioada 20.01.2017-20.12.2017.

Sterilizări câini metiși sau aparținând unor familii cu venituri mici:

Masculi: 105 lei

Femele: 135 lei

Tarifele includ:
Sterilizarea/castrarea câinilor;
Microciparea;
Carnetul de sănătate;
Intregistrarea în Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân.

Sterilizări pisici metise:

Masculi: 55 lei

Femele: 75 lei

Operațiile se fac într-un mod delicat, tăieturile sunt foarte mici, firele sunt resorbabile, animalutzul dumeavoastra primește antibiotic injectabil și pleacă acasă după doar o oră de la operație.

Sterilizarea și microciparea câinilor metiși este obligatorie prin lege, noi avem tarifele care te ajută să intri în legalitate!
Conform Legii 258 aflată în vigoare din 29 Septembrie 2013:
-“este obligatorie sterilizarea câinilor cu și fără stăpân aparținând rasei comune, metișii acestora, excepție făcând exemplarele cu regim special”,
-” identificarea câinilor cu stăpân este obigatorie și se suportă de către deținător”,
-“abandonarea de către proprietar a câinilor precum și a puilor acestora este interzisă” .
Nerespectarea acestor paragrafe din lege constituie contravenții și se pedepsește cu amenzi între 2000 și 10 000 lei.

Această campanie se adresează în primul rând oamenilor care au adoptat câini sau pisici, nu celor care au cumpărat un animal de companie, dar bineînțeles că vom face unele excepții dacă vom consideră că este cazul.
Ne rezervăm dreptul de a refuza anumite cazuri fără a da mii de explicații, dar sperăm că vor apela la noi doar oameni sinceri și cu bun simț, astfel nefiind cazul refuzurilor.

Pentru programări și alte informații ne puteți contacta pe Facebook, prin email la make@piecesofheaven.org sau la telefon 0721707111.

P.S.: Avem nevoie de voluntari pentru lipirea afișelor și împărțirea fluturașilor cu informații referitoare la această campanie, așa că dacă doriți să vă implicați alături de noi în legalizarea animalelor de companie și implicit bunăstarea, sănătatea și siguranța lor, vă rog să ne contactați în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim!

Implica-te distribuind...Pin on PinterestShare on Facebook

4 Comments

 1. Halmade

  Bună ziua. As dori sa sterilizez cățelușa mea metis în vârstă de 10 luni. Pe mama ei am sterilizato anul trecut în toamna cu 500 RON și nu îmi permit sa dau aceasta suma. Apelez la voi deoarece cu suma de 135 lei îmi permit.

  • alinadiana

   Bună ziua.

   Ne puteți contacta la 0721707111 pentru mai multe detalii și pentru programare.

 2. Polianschi ileana

  Bună ziua. Apelez la dumneavoastră cu întrebarea următoare :catelusa mea, rasa belgian malinos, în vârstă de aproape trei ani, poate beneficia de sterilizare la prețul de 135 lei, având în vedere ca nu este metis. Mulțumesc.

  • Buna ziua,

   daca nu va permiteti tariful normal pentru sterilziarea catelei, da, puteti beneficia de tariful redus din campania noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *