Legalizează-ți prietenul!

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Campanie de legalizare a câinilor și pisicilor adoptate și nu numai, încurajăm microciparea și sterilizarea animalelor prin tarife minime. Campania se desfășoară din anul 2014 și continuăm pe tot parcursul anului 2017 pentru ca toți proprietarii responsabili dar cu venituri mici să își poată microcipa și steriliza animale, pentru binele acestora în primul rând. De asemenea, microciparea și sterilizarea câinilor fără pedigree este obligatorie prin legea 285.

Asociația Pieces of Heaven în colaborare cu cabinetul veterinar Maxivet desfășoară această campanie în perioada 20.01.2017-20.12.2017.

Sterilizări câini metiși sau aparținând unor familii cu venituri mici:

Masculi: 110 lei

Femele: 150 lei

Tarifele includ:
Sterilizarea/castrarea câinilor;
Microciparea;
Carnetul de sănătate;
Intregistrarea în Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân.

Sterilizări pisici metise:

Masculi: 70 lei

Femele: 90 lei

Operațiile se fac într-un mod delicat, tăieturile sunt foarte mici, firele sunt resorbabile, animalutzul dumeavoastra primește antibiotic injectabil și pleacă acasă după doar o oră de la operație.

Sterilizarea și microciparea câinilor metiși este obligatorie prin lege, noi avem tarifele care te ajută să intri în legalitate!
Conform Legii 258 aflată în vigoare din 29 Septembrie 2013:
-“este obligatorie sterilizarea câinilor cu și fără stăpân aparținând rasei comune, metișii acestora, excepție făcând exemplarele cu regim special”,
-” identificarea câinilor cu stăpân este obigatorie și se suportă de către deținător”,
-“abandonarea de către proprietar a câinilor precum și a puilor acestora este interzisă” .
Nerespectarea acestor paragrafe din lege constituie contravenții și se pedepsește cu amenzi între 2000 și 10 000 lei.

Această campanie se adresează în primul rând oamenilor care au adoptat câini sau pisici, nu celor care au cumpărat un animal de companie, dar bineînțeles că vom face unele excepții dacă vom consideră că este cazul.
Ne rezervăm dreptul de a refuza anumite cazuri fără a da mii de explicații, dar sperăm că vor apela la noi doar oameni sinceri și cu bun simț, astfel nefiind cazul refuzurilor.

Pentru programări și alte informații ne puteți contacta pe Facebook, prin email la make@piecesofheaven.org sau la telefon 0721707111.

P.S.: Avem nevoie de voluntari pentru lipirea afișelor și împărțirea fluturașilor cu informații referitoare la această campanie, așa că dacă doriți să vă implicați alături de noi în legalizarea animalelor de companie și implicit bunăstarea, sănătatea și siguranța lor, vă rog să ne contactați în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim!

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

28 Comments

 1. Halmade

  Bună ziua. As dori sa sterilizez cățelușa mea metis în vârstă de 10 luni. Pe mama ei am sterilizato anul trecut în toamna cu 500 RON și nu îmi permit sa dau aceasta suma. Apelez la voi deoarece cu suma de 135 lei îmi permit.

  • alinadiana

   Bună ziua.

   Ne puteți contacta la 0721707111 pentru mai multe detalii și pentru programare.

 2. Polianschi ileana

  Bună ziua. Apelez la dumneavoastră cu întrebarea următoare :catelusa mea, rasa belgian malinos, în vârstă de aproape trei ani, poate beneficia de sterilizare la prețul de 135 lei, având în vedere ca nu este metis. Mulțumesc.

  • Buna ziua,

   daca nu va permiteti tariful normal pentru sterilziarea catelei, da, puteti beneficia de tariful redus din campania noastra.

 3. V-am contactat in aceasta seara in legatura cu sterilizarea unei pisici. V-as ruga sa imi trimiteti numarul persoanei care se ocupa cu aceasta campanie in Bucuresti pentru a lua legatura direct cu dansii. Va multumesc si o seara buna!

  • Buna ziua,

   noi suntem in Timisoara. In Bucuresti puteti contacta asociatia Visul Luanei, au si ei campanii dedicate sterilizarilor.

  • ralucaceausu

   In Bucuresti cei de la Visul Luanei au oferte promotionale la sterilziari, gasiti contactele lor pe Google.

 4. Hristos A inviat!
  Am o catelusa metisa de 6 luni si jumatate, se poate face o programare pentru o sterilizare?
  Va multumesc.

 5. Pascu Viorel

  Va rog sa ma ajutati sa sterilizez patru cateluse si trei pisicute. Nu sunt de rasa. Va multumesc frumos.

 6. Cat costa microciparea? Ma intereseaza pentru doua pisici, gata sterilizate.

  • Microciparea pisicilor nu este obligatorie in Romania si nici nu ajuta in cazul in care se pierd, neexistand in prezent o baza de date pentru pisicile cu stapan.
   Campania noastra are microcipare+sterilizare doar la catei, fiind si obligatoriu prin lege.
   Daca totusi vrei sa iti microcipezi pisicile poti suna la cabinetul Maxivet pentru a afla tarifele.

 7. Ștefania

  Buna seara. Un vaccin la un cățel de 5luni cat este?

  • ralucaceausu

   Buna seara,

   campania noastra este destinata sterilziarilor la tarife reduse, nu facem si vaccinari.

 8. Și eu am doi caini masculi metis luați de pe strada și o pisica femela și as vrea sa îi strlerilizez.Sunt din comuna Biled.

  • ralucaceausu

   Buna ziua,
   va asteptam din 4 Semptebrie cu o programare l numarul 0721707111.

 9. As dori sa stiu daca puteti steriliza o catea ai cărei stăpâni nu locuiesc in Timișoara, ci in localitatea Brestovăț, judetul Timis. Aceasta este metis si a depasit varsta de un an, nu stim exact ce varsta are pentru ca a fost adoptata de pe strada.

  • ralucaceausu

   Buna ziua,

   se poate steriliza orice catea, tariful redus este de 135 lei (include microciparea si vaccinarea). Daca doriti sa faceti o programare va rog sa ne sunati din 4 Septembrie ( pana atunci este in concediu veterinarul cu care colaboram la aceasta campanie).

 10. Bună ziua. Am primit o pisicuță, are 8 luni si as dori sa o sterilizez. Eu locuiesc în Dudestii Noi la casă iar riscul de împerechere este mare.As dori sa imi faceți o programare.Va multumesc.

  • ralucaceausu

   Va asteptam apelul telefonic pentru a discuta si detaliile post-operatorii.

 11. Bună ziua. Am primit o pisicuță metis, are 8 luni si as dori sa o sterilizez. Eu locuiesc în Dudestii Noi la casă iar riscul de împerechere este mare.As dori sa imi faceți o programare.Va multumesc.

  • ralucaceausu

   Buna Silvia,
   te rugam sa ne suni cu 2-3 zile inainte de data la care vrei sa o aduci la cabinet pentru sterilizare. Numarul nostru este 0721707111.

 12. Buna ziua! As vrea sa stiu daca aveti colaboratori in Focsani deoarece vreau sa-mi sterilizez si eu catelul la acest tarif redus.

  • ralucaceausu

   Buna Claudiu,

   din pacate momentan nu avem colaborari in Focsani insa poti contacta asociatii de protectia animalelor din oras sau din alt oras mare apropiat, ar trebui sa fie si la voi in zona astfel de promotii pentru ajutorarea animalelor si tinerea sub control a inmultirii si implicit a abandonurilor.

 13. Buna seara,

  Sunt din Timișoara. Am o pisica de 4 ani ..am gasit-o pe strada.

  Din păcate, nu am sterilizat-o ..

  Ma puteti ajuta cu câteva informatii, va rog? Este prea tarziu, suportă organismul?? Implica vreun risc acum?

  Multumesc frumos,

  • Buna,

   pisica se poate steriliza la orice varsta, de la 6 luni in sus. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru programare, in cazul in care nu ati sterilizat-o inca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *