Magia Crăciunului 2017

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Magia Crăciunului, acțiunea asociației noastre a ajuns la a 4-a ediție anul acesta. Noi simțim că această acțiune e magică, fără legătură directă cu sărbătoarea Crăciunului. De ce credeam asta? Pentru că E MAGIC SĂ DĂRUIESTI celor care au cea mai mare nevoie, pentru că îți dă un sentiment de împlinire și fericire nemaintalnit. Tu, cel care donezi, tu-cel care faci fapte bune alături de noi te simți magic în timp ce dăruiești cadouri care sădesc speranța și crează bucurie imensă în inimile copiilor. În fiecare an am încercat să ajungem cu bucuria dăruirii la cât mai multe persoane iar asta ne face mai fericiți decât orice lucruri am putea primi noi cadou de la Moșul cel bun. De obicei cadourile de Crăciun conțin alimente de bază, fructe, câteva dulciuri, hăinuțe de sezon, jucării și cărți cu povești și de colorat sau jocuri educative.

Am strâns peste 60 de scrisori ( încă nu le-am primit pe toate) în care copiii și-au pus toate speranțele și dorințele, toate gândurile lor bune și acum așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă Moșul o să ajungă în sfârșit și la ei. Căutăm spiriduși care să ne ajute cu împlinirea dorințelor copiilor, avem nevoie de ajutorul vostru pentru ca Magia Crăciunului să fie simțită în adevărul sens, atât de voi cei care puteți ajuta, cât mai ales de ei, copiii care au mare nevoie de bunătate și speranță în viața lor. Pe pagina noastră de Facebook și pe site-ul Pieces of Heaven găsiți toate detaliile acestei campanii și informații despre cum puteți ajuta.

Puteți alege o scrisoare sau puteți dona bani cu care noi să luăm cadouri și alimente pentru masa de Crăciun a întregii familii. Pe lângă cadourile pentru copii, ne propunem să le ducem familiilor defavorizate alimente de bază ( orez, făină, ulei, zahăr, paste, fasole uscată etc), fructe și cozonaci. Cum poți să ajuți?-alege scrisoarea unui copil și ajută-l pe Moș Crăciun să împlinească dorințele: ia o cutie și umple-o cu darurile mult dorite, impacheteaz-o frumos și hai cu noi la livrare în 24-25 Decembrie sau adu cadoul și îl ducem noi. E important să ne spui din timp pentru ce copil ești spiriduș, Moșul e bătrân și s-ar putea încurca făcând aceleași cadouri de mai multe ori 🙂

Spiridușii sunt rugați să lase un comentariul la poză scrisorii pe care doresc să o indeplimeasca și de asemenea să ne scrie un mesaj privat cu numărul de telefon.-donează bani pentru ca spiridușul PoH să poată completa cadourile mult așteptate de copii-donează alimente de bază pentru ca întreagă familie să aibă o masă delicioasă de sărbători-direcționează 20% din profitul firmei tale pentru ca noi să putem ajunge cu cadouri din partea ta la toți copiii nevoiași Cadourile trebuie să ajungă la noi între 17-20 Decembrie, împachetate ca și cum ar fi tocmai scoase din sacul Moșului 🙂 Adresa noastră este stradă Arhitect Cornel Liuba nr. 13, va rugăm sunați-ne în prealabil (0721707111) pentru a fi un spiriduș acasă pentru preluarea cadoului și poze. 😇 Livrările le facem în 24 și 25 Decembrie și absolut toți spiridușii sunt invitați să vină cu noi dacă vor 🙂 Dacă totuși nu puteți să veniți noi vom importaliza momentele magice și le veți vedea pe pagină noastră, la fel ca în anii trecuți.

Mai multe detalii pe pagina de facebook aici.

Spiridușul PoH are nevoie de voi pentru a îndeplini dorințele copiilor și pentru a duce alimente tuturor familiilor. Pentru ca toate familiile să primească alimente, fructe și cozonaci iar copiii să nu fie uitați de Moș Crăciun, punem la dispoziție conturile asociației noastre, fiecare donație, oricât de mică face o diferență mare – vă rugăm menționați la detaliile tranzacției “Magia Craciunului”.
Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Pieces of Heaven.
Cont în EURO: RO69BTRLEURCRT0217902001, deschis la Bancă Transilvania pe numele Asociația Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org
Pentru orice întrebări ne puteți contacta prin mesaj privat pe Facebook, email la make@piecesofheaven.org precum și la telefon 0721707111. Magia Crăciunului lor depinde de magia din tine, tu ești Moș Crăciunul lor bun!

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *