Magia Crăciunului – 2018 –

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Cand e vorba de bunatate si daruire, spiridusii sunt cei care fac un pas mare in fata si se implica trup si suflet pentru toti copiii care si-au pus sperantele in scrisoarea catre Mos Craciun. Spiridusii sunt cei care au inima atat de mare si de buna incat doneaza din timpul, energia si banii lor pentru ca sute de micuti sa fie foarte fericiti de Craciun. Spiridusii sunt cei care prin generozitatea lor le demostreaza copiilor uitati de lume ca speranta pentru un viitor mai bun este reala si ca, cu putin ajutor, ei voi creste mari si vor depasi lipsurile vietii triste pe care o au acum.

TU AI INIMA SUFICIENT DE MARE INCAT SA TE TRANSFORMI IN SPIRIDUS? O:) Campania Magia Craciunului a ajuns la a 5-a editie iar noi am depasit 200 de scrisori primite, peste 200 de copii spera ca anul acesta Mos Craciun va ajunge si la ei, datorita spiridusilor Pieces of Heaven care il vor ajuta pe Mos sa pregateasca cadourile mult visate. Cum poti deveni Spiridus Pieces of Heaven? – citeste scrisorile copiilor, alege singur sau impreuna cu cineva una dintre scrisorile postate de noi si pregateste cadoul complet pentru un copil defavorizat. Lucrurile trebuie sa fie noi. Te rugam sa lasi un comentariu la scrisoarea aleasa si trimite-ne in privat numarul tau de telefon. – doneaza alimente de baza ( orez, malai, paste, faina, zahar, fasole uscata, ulei, conserve ), dulciuri de sezon si cozonaci pentru o familie cu copii. – doneaza bani pentru ca noi sa putem cumpara cadourile dorite de copii precum si alimente de baza, fructe si cozonci pentru toti membrii familiei. – transforma-ti compania in cel mai mare Spiridus donand cei 20% din impozitul firmei tale catre asociatia noastra. Cadourile trebuie sa ajunga la noi intre 17-20 Decembrie, impachetate ca si cum ar fi tocmai scoase din sacul Mosului, insotite de un bilet cu numele si localitatea copilului. Adresa noastra este strada Arhitect Cornel Liuba nr. 13, va rugam sunati-ne in prealabil (0721707111) pentru a fi un spiridus acasa pentru preluarea cadoului si poze. 😇

Livrarea cadourilor o facem in 24 si 25 Decembrie pentru ca multi copii cred in Mosul si ei stiu ca vine in ajun de Craciun sau a doua zi, depinde cum apuca si el… Stam cu ei, ne incanta cu colinde si le vedem bucuria imensa atunci cand deschid cadourile. Daca poti sa vii cu noi la livrare, ne-am bucura tare, atat noi cat si copiii care vor primi cadoul de la spiridusul lui personal. 😊

Pentru ca toate familiile sa primeasca alimente, fructe si cozonaci iar copiii sa nu fie uitati de Mos Craciun, punem la dispozitie conturile asociatiei noastre, fiecare donatie, oricat de mica face o diferenta mare – va rugam mentionati la detaliile tranzactiei “Magia Craciunului”. Contul nostru in RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven. Cont in EURO: RO69BTRLEURCRT0217902001, deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven. SWIFT code: BTRLRO22 Paypal: make@piecesofheaven.org Pentru orice intrebari ne puteti contacta prin mesaj privat pe Facebook, email la make@piecesofheaven.org precum si la telefon 0721707111. Magia Craciunului lor depinde de magia din tine, tu esti Spiridusul lor cel bun!

Pentru a vizualiza scrisorile si a alege carui copil doriti sa-i deveniti spiridus, te rugam sa accesezi link-ul de mai jos.

https://www.facebook.com/pg/Pieces0fHeaven/photos/?tab=album&album_id=2190902727627483

 

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *