Molly – adoptată

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Molly este o cățelușa care trăia la sat, în condiții greu de imginat, într-o curte cu alți 15 câini, o curte din care putea ieși oricând direct la o șosea foarte aglomerată. Mulți dintre ei au fost luați de pe stradă de o persoană care deși nu își permite să îi întrețină corespunzător, îi iubește și nu le vrea răul cațeilor.

Noi am luat toți câinii la sterilizat și am încercat să le găsim familii adoptive. Molly a fost una dintre norocoase: Anamaria s-a îndrăgostit iremediabil de ea și a luat-o acasă. Viața lui Molly s-a schimbat cum nici măcar nu visa: de la o curte plină de gunoaie a ajuns să doarmă într-un pat, să meargă în excursii, să fie tunsă și spălată regulat, să mănânce granule și conserve de calitate, să aibă hăinuțe pentru când e frig și, cel mai important, să fie iubită și răsfățată!

Ne bucurăm tare mult pentru că am avut ocazia să o cunoaștem pe Molly și pentru că am putut să îi dăruim șansa vieții minunate pe care o trăiește acum!

Pentru mai multe detalii și imagini cu Molly te rugăm să accesezi albumul ei aici.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *