Pieces of Heaven


Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Asociația Pieces of Heaven a devenit un proiect concret în momentul în care dorința de a ajuta animalele a fost mai mare decât ceea ce puteam face fiecare pe cont propriu.

Inițial asociația a fost gândită pentru ajutorarea și protecția animalelor. Majoritatea dintre noi suntem împărțiți: ori iubim și vrem să protejăm câinii și pisicile, ori punem mai presus copii și oamenii care au nevoie de ajutor. După o experiență foarte impresionantă (află povestea aici), s-a decis combinarea celor două domenii, aparent foarte diferite și fără nici o legătură: animale și copii săraci. Deși societatea noastră este împărțită între aceste două domenii de ajutorare, noi susținem iubirea, protecția, educația și implicarea în ambele domenii deoarece considerăm că oamenii ar trebui să fie mai buni în general și în nici un caz să urâm pe cineva, dar în același timp să iubim altceva.

Pieces of Heaven susține faptele bune de orice fel, în orice domeniu și ne dorim din tot sufletul ca oamenii să înțeleagă că stă în puterea și comportamentul nostru sa îi învățăm pe cei din jurul nostru să protejeze atât animalele, cât și copii, pentru că împreună putem conviețui minunat. Chiar e indicat să avem un animaluț lângă noi încă de mici, ajută la o dezvoltare armonioasă, la concentrare, la responsabilizare, la comunicare , la învățare, pe lângă multe alte beneficii care sunt dovedite științific.

Pieces of Heaven militează pentru armonia dintre oameni și animale, ii putem ajuta și pe copii și pe animale, așa că de ce să nu o facem? Haideți să o facem împreună pentru o lume mai bună, mai frumoasă și mai înțeleaptă!

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook