Activitate 2016


Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Dorim sa impartasim cu voi roadele muncii noastre din anul care se termina in curand asa ca va prezentam: Raportul de activitate Pieces of Heaven al anului 2016!
– 85 animale preluate in grija noastra, din care 40 caini si respectiv 42 pisici. 14 dintre ele se bazeaza pe noi in continuare sa le oferim conditii bune de trai si mai ales sa le gasim familiile lor perfecte.

– 25 de animale dintre cele preluate de noi si-au gasit familii adoptive prin intermediul mediatizarii si colaborarii noastre cu alte asociatii din Timisoara – asociatia Mihaela&Manuela Pet Rescue si ACT Timisoara iar 8 pisici au fost preluate de asociatia Paws United din Bucuresti. Ambele asociatii isi fac treaba foarte bine, iar majoritatea animalelor au fost adoptate in Germania si Anglia. Multimim pe aceasta cale pentru colaborare celor 3 asociatii, e minunat sa ai colegi de incredere atunci cand pur si simplu esti depasit de situatie.

– 350 de pasari au primit constant ajutor din partea noastra, aproape 2 tone de cereale au ajuns la
Silvia, colega noastra care salveaza inaripate.

85 de animale inseamna zeci de mii de kilometri facuti pentru preluare, vizite la veterinari, operatii, tratamente, deparazitari, vaccinari, sterilizari, microcipari, carnete de sanatate, sute de ore de socializare, gazduiri temporare, pregatire si mediazare in vederea adoptiei, verificarea a sute de oameni doritori sa adopte, tone de mancare si nisip cumparate, mii de ore de suferinta alaturi de animalele bolnave si abuzate, mii de ore incercand sa gasim solutii pentru a le ajuta cat mai repede si cat mai bine, zeci de mii de lei stransi si cheltuiti pentru salvarea acestor suflete abandonate si ranite.

– 75 de copii defavorizati au primit sansa de a merge la scoala cu mandrie datorita campaniei noastre Educatia e Solutia, campanie prin care fiecare copil a primit un ghiozdan nou, complet dotat pentru clasa pe care a inceput-o in Septembrie.

– 90 de copii si adulti au beneficiat de ajutorul nostru pentru ca frigul iernii sa fie mai usor de indurat- au primit haine groase de iarna, geci si pantofi de sezon prin actiunea Fara frig, cu bucurie.
Peste 60 de copii au primit cadouri de la Iepuras iar parintii lor au primit alimente pentru o masa de sarbatori linistita.

– 11 copii au primit o portie de distractie educativa prin participarea la piesa de teatru “Micul print”

– 42 de copii au trimis Mosului scrisori prin noi asa ca 42 de copii saraci vor primii si ei anul asta cadoul mult visat.
– 3 familii si un batran singur pe lume au beneficiat de ajutorul nostru constant sub forma de ajutor cu banii de chirie, intretinere, lemne de foc, medicamente.

– Cosul PoH a adus in multe luni un plus de vitamine pentru peste 40 de copii.

Acum la sfarsit de an ne dorim mult sa ii rasplatim pe colaboratorii nostri, oamenii profesionisti care ne-au ajutat de fiecare data sa salvam animale, sa cream articole promotionale sis a ajutam familiile care au nevoie de noi. Anul 2016 e pe sfarsite iar noi inca avem multe datorii neachitate, peste 6500 de lei ne lipsesc iar povara asta financiara ne apasa tare atat pentru noi cat si pentru cei care ne ajuta de fiecare data cand avem nevoie.

Probabil ai vazut deja ca noi ne implicam foarte mult in judetul Timis, ajutam local atat animale cat si oameni, dorim ca lumea din jurul tau sa se transforme cu ajutorul nostru (al asociatiei si al tau) intr-o lume de care sa fim cu totii mandri ca am construit-o impreuna.

Activitatile pe care le-am ales sunt menite sa aduca speranta, bucurie si iubire in jurul nostru. Ne place enorm ceea ce facem si ne dorim mult sa putem continua cu raspandirea faptelor bune asupra celor care au cea mai mare nevoie de ele, animale si oameni vulnerabili. Sustinerea voastra este cea mai importanta parte din munca noastra, fara voi nu putem salva nici un animal si nu putem umple nici un ghiozdan sau vreun cos cu fructe. Noi avem nevoie de ajutorul vostru pentru a demonstra ca oamenii sunt si buni si inimosi si intelegatori. Avem mare nevoie de voi pentru a face bine in continuare, va rugam mult sa ne sustineti sis a ne ajutati sa continuam. Voi sunteti aripile noastre, voi sunteti ingerasii pazitori care ne ajuta sa facem bine!

La incheierea anului fiscal firmele care au profit pot dona o parte din banii datorati statului catre noi, iar asta ne-ar ajuta enorm. Daca ai o firma cu profit in administrare te rugam sa ne ajuti sa continuam faptele bune. Tu nu ai nimic de pierdut, banii aia ajung oricum la stat daca nu ii donezi, dar daca ii directionezi catre noi ai mult de gastigat pentru ca vei face parte din aripile Pieces of Heaven, vei ajuta concret si direct oameni defavorizati si animale suferinde.
In cazul in care nu ai firma insa iti doresti sa ne ajuti, fiecare donatie inseamna enorm pentru noi. Distribuirile cazurilor si posibilitatilor de ajutoare ajuta de asemenea, prietenii tai poate vor si ei sa faca fapte bune impreuna cu noi!

Ne poti contacta prin urmatoarele metode:
Telefon: 0721707111
Facebook: Pieces0fheaven
Email: make@piecesofheaven.org

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook