Echipa  


Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Raluca CEAUȘU – președinte Pieces of Heaven

Iubesc animalele de când mă știu! Părinții mi-au spus că am învățat să merg cu ajutorul unui pui de pisica, ei ținând pisica la o distanță mică de mine și eu făcând tot ce pot ca să ajung la ea.

Întotdeauna m-am simțit foarte bine și foarte confortabil înconjurată de animale. Mi-am dedicat o mare parte din timpul liber îngrijirii și salvării lor, iar de când am crescut și am devenit o persoana responsabilă am decis că asta este ceea ce vreau să fac în viață: să ajut cât mai mult! În ultimii ani am ajutat animale și destul de recent am descoperit că pot ajuta și copii săraci. Îmi place să particip și la proiecte eco și voluntariatul este o parte importantă din viața mea.

În 2010 am devenit voluntar Greenpeace, din 2011 lucrez și colaborez cu Pet Hope pentru ajutorarea animalelor, în 2012 împreună cu Hrană pentru Nevoiași am demarat un proiect de ajutorare a oamenilor fără adăpost și în 2013 am decis că vreau să fac mai mult, așadar am înființat Pieces of Heaven.

Diana PRISACAR – Departamentul Veganism

În ziua în care am realizat că lumea nu va fi mai bună doar pentru că așa vreau, am decis să mă implic  civic activ și să încerc să particip cât mai mult la schimbarea ei.

Pentru că iubesc animalele, indiferent de  specie, am adoptat un stil de viață vegan. Am un puternic sentiment de regret că nu am luat această decizie mai devreme, de aceea doresc să promovez veganismul etic și să educ oamenii în ceea ce privește situația animalelor și cum putem să o îmbunătățim prin veganism.

Sunt “mamă” a trei animăluțe adoptate  de pe străzile Timișoarei: Skippy, Snookie și Izabella, care îmi fac fiecare zi din viață fericită și împlinită. Fiecare om influențează lumea. Depinde de fiecare în ce mod: bun sau rău. Eu am ales să fac bine!

Vladimir NICOLIN

Am avut o atracție pentru animale dintotdeauna, de aceea am decis să fac Medicina Veterinară; după 3 ani de facultate mi-am dat seama că nu este ceea ce imi doresc să fac pentru restul vieții…a fost o decizie puțin pripită dar a fost decizia mea și mi-o asum.

În 2011 am cunoscut membrii asociației Pet Hope pe care i-am ajutat la o parte din organizarea unui târg de adoptii, dupa care am rămas activ in asociație, atât pentru oamenii care alcatuiau echipa cât si pentru animale.

De 3 ani fac cam orice este nevoie in cadrul asociatiei Pieces of Heaven, atat pentru animale cat si pentru copiii nevoiasi. Consider că este responsabilitatea noastră să ajutăm animalele, deoarece au mai mare nevoie de ajutor decat oamenii, dar există și oameni necăjiți care au nevoie de ajutorul nostru!

Iulia ARDELEAN

Pasiunea mea este fotografia iar animalele fac parte din viața mea. Surprinderea personalității animalelor într-o imagine este o provocare pentru mine, ador să le descopăr și implicit să transmit mai departe frumusețea și caracterul lor.
Mă simt foarte fericită știind că făcând ceea ce îmi place pot da șansa unui viitor mai bun animalelor salvate.

Consider că este important să facem fiecare câte ceva pentru comunitatea în care trăim, pentru noi, pentru animale și pentru oamenii din jurul nostru.

Mădălina ALBULESCU

Într-o zi, când eram mică, în timp ce mă jucam cu Boby mi-am pus întrebarea: “Oare cum e să fii câine?”. Răspunsul m-a făcut să plâng. Pentru că, după ce m-am simțit liniștită gândindu-mă la câinele meu, care a fost atât de iubit, m-am gândit la ceilalți, care stau pe stradă și pe care nu îi iubește nimeni. A fost un moment în care inima mea s-a făcut mică și a refuzat să accepte că există suflete care sunt abandonate, chinuite, închise și uitate de oameni .

De atunci mi-am dat seama că dacă eu încep să fac ceva, numărul animalelor care suferă va scade. Pe parcursul timpului am lucrat cu mai mulți oameni, am investit multă energie și timp în salvarea animalelor iar alături de Pieces of Heaven simt că am prins și mai multă putere pentru a face cât mai mult bine.

Momentan copilașii mei sunt Suzy, Ritza, Cutza, Piso, Dodo, Tomi, Max, Mira, Roxy, Billy, și Midi. Vă invit cu tot dragul să faceți o schimbare în bine.Haideți să fim diferiți!

Laura Chiriţă

Intotdeauna mi-au placut cateii si visam sa am un adapost pe cand voi fi mare. Sentimentul de iubire pentru animale s-a amplificat enorm pe măsură ce am adoptat cei doi căței care astăzi fac parte din familia mea și viața mea de zi cu zi, Liz și Benji.

Colaborând cu Raluca am învățat tot mai multe, devenind tot mai conștientă de ce se întâmplă în jurul meu. Am invatat ca nu trebuie sa astept pana sunt mare sau bogata pentru a ajuta. Iar în momentul în care mi-am deschis propria afacere, am căutat toate variantele prin care eu pot ajuta. S-a dovedit că moda se împletește perfect cu susteinabilitatea și responsabilitatea față de planetă și vietățiile care o ocupă.

Claudiu Lup

N-aş putea spune că iubesc animalele, la fel cum n-aş putea spune că iubesc toţi oamenii. Dar asta nu mi-ar justifica mâncarea oamenilor de 3 ori pe zi sau purtarea pielii lor pe post de curea, bluze sau încălţăminte, de exemplu. Suferinţa e suferinţă, indiferent de specie, oamenii nefiind singurul soi biologic capabil în a experimenta conştient această stare. Aşadar, dacă pot reduce nivelul ei din jurul meu, , de ce n-aş face-o? Încerc sa am un impact ecologic cât mai mic şi unul moral cât mai mare, însă haosul Universului dă multe planuri peste cap. Sau poate lenea personală le dă, încă nu m-am hotărât.

Bogdan Zegheanu

Nu știu dacă e ciudat sau nu, dar simt mult mai multă empatie (și durere) atunci când văd un animăluț care suferă decât atunci când văd un om în aceeași situație. Poate e din cauza că animalele ne oferă atât de multe și noi de cele mai multe ori doar suferință lor.

De-a lungul vieții am încercat să le ajut cum am putut. Copil fiind, ascundeam cățeii în apartament până treceau hingherii. Mai târziu, am dus pe parcursul anilor probabil zeci de câini și pisici de pe stradă la bunici unde au avut tot timpul parte de o viață bună.

Prietena mea cea mai bună se numește Leti și o vedeți în poză. Răspund întotdeauna cu plăcere cu “E maidaneză” la întrebarea “Ce rasă e?”.

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook