Parteneri


Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

“Cultura unei națiuni se află în inimile și în sufletul poporului său.”
Mahatma Gandhi

Le spunem generic “Parteneri” însă ei sunt mult mai mult de atât: sunt prietenii noștri, sunt oamenii care înțeleg că tot ceea ce facem noi ca ONG și tot ceea ce ne dorim să schimbăm pentru un viitor mai frumos are nevoie în primul rând de fonduri.

Partenerii noștri sunt oamenii alături de care construim zilnic o Românie cu oameni mai responsabili, mai educați, mai buni, mai fericiți.

Ei sunt sufletul companiilor care ne susțin proiectele și ne ajută să facem fapte bune. Ei muncesc mult, foarte mult pentru că își doresc la fel ca și noi să schimbe lucrurile în bine în țara noastră iar o parte din profitul firmelor lor îl împart cu beneficiarii asociației Pieces of Heaven. Ei sunt cei care vor să ajute oameni și animale la fel de mult ca și noi, însă au alte meserii așa că ne susțin pe noi să facem ceea ce ei nu mai au timp, deși și-ar dori asta.

Partenerii noștri sunt parte din familia Pieces of Heaven, ne sfătuim și dezvoltăm idei, găsim soluții, ne ajutăm de fiecare dată când putem și ne implicăm împreună în proiecte de suflet.

Familia Pieces of Heaven înseamnă totul pentru noi și suntem foarte bucuroși pentru că faptele noastre bune au ajuns în inimile voastre și astfel ați decis să construim împreună un viitor mai bun.

Mulțumim mult pentru că sunteți alături de noi!

ARTOIL – 1st Choice in Fuels

 

 

Rotax – Romanian Tax Advisory and Professional Accounting Service

rotax - romanian tax advisory and professional accounting service

 

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook