Pyrenne – spre adoptie

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Ea e Pyrenne, un suflețel plin de iubire și căldură. Are doar doi ani, este de talie mică și tot ce își dorește este să își găsească omul ei, familia ei perfectă alături de care să trăiască fericită pentru tot restul vieții.

A fost luată pentru un copil…și cum cadourile sub formă de animale nu sunt niciodată o idee bună, după doar câteva luni Pyrenne s-a trezit abandonată într-o curte unde trăia din mila vecinilor. Când am întâlnit-o s-a agățat cu toată puterea de noi, ne-a invadat cu afecțiunea și drăgălașenia ei așa am am decis să o ajutăm să își găsească omul care are nevoie de iubirea ei la fel de mult cum și ea are nevoie de dragoste.

Pyrenne este sterilizată, vaccinată și deparazitată, educată și cuminte, jucăușă și lipicioasă tare. Vrei că zilnic când ajungi acasă a fi întâmpinat cu iubire și căldură? Îți dorești pe cineva drăguț acolo pe canapea cu tine pentru serile lungi de iarnă? Pyrenne te așteaptă, contactează-ne! <3 Fii îngerul ei. Salvează un suflet. Adoptă! O:)

Pentru mai multe detalii despre Pyrenne vă rugăm să urmăriți albumul ei de facebook aici.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *