Rory – spre adopție

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Pe Rory am cunoscut-o într-o benzinărie, la ieșirea din oraș, într-o seară târzie când pisicul Tomi pleca spre familia lui din Anglia. A venit curioasă să vadă ce facem și am crezut că îi e foame, fiind destul de slăbuță. I-am dat din biscutii pentru căței pe care-i aveam la îndemână dar nu voia să mănânce; tot ce își dorea era să fie mângâiată. Am stat cu ea acolo jumate de oră, plângând și gândindu-mă unde aș putea să o adăpostesc, unde aș putea să o duc până îi găsim o famile adoptivă. Am plecat neputincioasă.

Timp de 5 săptămâni am tot căutat variante de găzduire temporară pentru ea și într-un final am găsit! Rory e din luna Decembrie 2016 în grija noastră și tot de atunci își așteaptă familia ei adoptivă. Deși este într-un loc sigur, are adăpost și mâncare, iubirea și activitatea împreună de un om al ei îi lipsește mult; știu și simț asta de fiecare dată când o vizitez.

E metis de labrador, talie mare și are 4 ani. Preferații ei sunt oamenii dar se înțelege bine și cu alți căței la fel de prietenoși că și ea, însă pe pisici nu prea le îndrăgește. Rory a dus mulți ani lipsa afecțiunii oamenilor, a fost tristă, bătută și alungată așa că de acum înainte ne dorim ca viața ei să fie cât mai frumoasă posibil! Pentru că își dorește mult să fie aproape de familia ei iar noi considerăm că locul câinilor e alături de membrii familiei, căutăm o căsuță în care Rory o să aibă acces și în interior. Pentru că e mare și îi place să stea tolănită la soare o casă cu o curte mărișoară și un copil sau doi ar fi mediul perfect pentru ea!

Căutăm familie adoptivă în Timișoara sau apropiere pentru că dorim să păstrăm legătura o pe Rory din când când.

Pentru mai multe detalii despre simpatica Rory vă rugăm să urmăriți albumul ei de facebook aici.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *