Târg de adopţii pisici

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Pentru că iubim pisicile și ne dorim să ajutăm cât mai mulți oameni să descopere afecțiunea și drăgălașenia lor…Pentru că străzile sunt pline de pisici fără familii, pisici abandonate, speriate, flămânde, bolnave și chiar moarte…Pentru că vrem să salvăm în continuare pisici și avem nevoie de locuri libere pentru cazarea lor…Pentru că fiecare pisică adoptată înseamnă șansa de a fi salvată o pisică de pe stradă:

ORGANIZĂM TÂRG DE ADOPȚII PISICI! ♥

Târgul are loc la Jack’s Bistro-str. Vasile Alecsandri nr. 3.
Data: Sâmbătă 11 Iunie. Începem la ora 10 dimineața și vom fi acolo atât noi cât și fabuloasele pisici, până la ora 14:30.
Toate pisicile prezente la târg sunt deparazitate, vaccinate iar cele cărora vârsta le permite, și sterilizate.

Pentru cei care iubesc pisicile și își doresc să se implice în salvarea lor, am adunat și creat cadouri minunate menite să vă înfrumusețeze viața și să vă amintească de toate pisicile care au nevoie de voi. În schimbul unei donații veți putea pleca acasă cu un tricou, o vază, o pușculiță, o pereche de cercei, un breloc, un pătuț de pisici. 🙂
Banii obținuți din donații vor fi folosiți pentru ca noi să putem trata, opera, vaccina și deparazita viitoarele pisici care au nevoie de ajutor, pisici care trebuie salvate! O:)

Vă așteptăm să ne cunoaștem, să vă jucați cu pisicile, să vă lăsați dezmierdați de felinele noastre, să vă încărcați cu energie pozitivă și bineînțeles, să vă îndrăgostiți de viitorul membru al familie voastre! ♥
SHARE vă rugăm, fiecare share înseamnă o șansă în plus ca o pisică să fie adoptată! O:)

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la telefon: 0721707111

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *