Târg de Adopţii Căţei

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Din dorința de a salva responsabil câini și pentru că ne dorim ca fiecare dintre ei să își găsească o familie adoptivă perfectă, organizăm Târg de Adopții pentru, cu și despre Căței! 🙂

Sâmbătă 21 Mai de la ora 10 la ora 14 ne vedem pe teresa prietenilor noștri de la Jack’s Bistro. Vă invităm cu drag să ne cunoașteți dar mai ales să îi cunoașteți! 22 de căței-toate vârstele, toate mărimile și mai ales cu comportamente total diferite își for caută jumătatea umană! ♥

Fiecare cățel prezent la târg este vaccinat, deparazitat și sterilizat (cei care au depășit vârstă de 5 luni). Fiecare dintre ei are o poveste tristă în spate iar noi acum vom încerca să găsim finalul fericit prin adopția perfectă.

Căutăm familii iubitoare de căței, familii responsabile care își permit să întrețină animăluțul cu tot ce este necesar ( mâncare, deparazitări, vaccinuri, controale periodice la veterinar etc).

Unii căței se mulțumesc cu o viață în curte atât timp cât au parte de iubire și condiții bune de trai, pentru că le place mai mult afară iar alții se simt mai confortabil și în siguranță în interior-veți afla detalii despre caracterul și nevoile fiecărui câine la târg iar în funcție de asta veți putea alege prietenul potrivit stilului vostru de viață.

Toți cățeii prezenți la târg sunt înregistrați la asociația Pieces of Heaven în prealabil, NU este un târg deschis oricui vrea să vina cu animale pentru adopție, este târg exclusiv pentru animalele înscrise de noi la acest eveniment.

Pentru că fiecare salvare de animăluț presupune în primul rând fonduri, la acest târg vom avea cadouri MINUNATE pentru cei care doresc să ne susțină activatea prin donații, mai mici sau mai mari. Vă așteptăm să le descoperiți și dacă nu aveți loc acum de un cățel/încă un cățel în viață voastră, puteți lua acasă un obiect care să vă aducă aminte de noi și de ei, un obiect care să ne ajute pe noi să salvăm și alți căței! O:)

Vă rugăm să ne ajutați să răspândim vestea, vă rugăm să ne ajutați să găsim familiile perfecte pentru cățeii salvați care acum își așteptă cu mult entuziasm și multă speranță familiile lor perfecte. SHARE vă rugăm! ♥

Pentru mai multe detalii despre târg ne puteți contacta printr-un mesaj privat pe pagină Pieces of Heaven, Raluca Ceaușu sau la telefon 0721707111.

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *