Târgul de adopții pisici în presă

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Târgul nostru de adopții pisci din 13 februarie a fost relatat și în presa locală. Mai jos sunt câteva apariții:

debanat.ro: “Căminele noastre sunt mult mai primitoare atunci când avem un patruped drăgălaș care să ne aștepte acasă! De aceea, timișorenii sunt invitați la un târg de adopții de pisici, care se ține la sfârșitul săptămânii.”
Articolul întreg aici.

banatulazi.ro: “Asociația Pieces of Heaven îi invită la un târg de adopții inedit, organizat sâmbătă, 13 februarie, chiar cu o zi înainte de Valentine’s Day.”
Articolul întreg aici.

opiniatimisoarei.ro: “Un nou targ de adoptii de pisici a avut loc la Timisoara. 24 de feline au fost aduse la targ, iar zeci de timisoreni s-au inghesuit sa le cunoasca. Iar cele mai multe dintre pisici au fost anumate de pe strada, tratate si deparazitate inainte de a fi oferite spre adoptie.”
Articolul întreg aici.

radiotimisoara.ro: “În ajun de Ziua Îndrăgostiţilor, Asociaţia Pieces of Heaven din Timişoara organizează Târgul de adopţii pisici.”
Articolul întreg aici.

tion.ro: “Jucăușe, simpatice și gata să-și găsească stăpâni iubitori! Așa s-au ”prezentat” cele 18 pisicuțe care au participat sâmbătă la târgul de adopții din centrul Timișoarei. Animalele s-au bucurat din plin de atenție, iar majoritatea au plecat către noua lor casă, împreună cu familia adoptivă.”
Articolul întreg aici.

debanat.ro: “Ziua de sâmbătă a fost una cu adevărat plăcută pentru timișorenii care au trecut pe la târgul de adopții de pisici. Drăgălașele animale i-au fermecat pe vizitatori, iar copiii s-au distrat pe cinste jucându-se cu ele. Târgul și-a atins și el scopul, iar majoritatea animalelor au plecat acasă alături de noua familie.”
Articolul întreg aici.

Prietenii de la AltRadio au fost și ei prezenți. Puteți vedea clipul pe pagina lor de facebook , aici.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Ne puteti contacta prin următoarele metode:
Email: make@piecesofheaven.org
Facebook: https://www.facebook.com/Pieces0fHeaven
Telefon: +40721707111

 

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *