Târgul de adopții pisici a fost un succes

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Cu mare bucurie vă anunțăm că târgul nostru de adopții organizat cu ocazia Zilei Îndrăgostiților și-a atins scopul, chiar cu o cifră magică pentru luna Februarie:
14 PISICI și-au găsit familii adoptive! ♥
Am avut înscrise 22 de pisici, toate salvate de pe stradă: 6 dintre ele nu au ajuns la târg din motive medicale sau de absență nemotivată-au hoinărit și nu au mai fost găsite de către oamenii care le îngrijesc, în dimineața târgului. 2 pisici încă nu erau prea sociabile iar lumea multă le-a făcut să stea ascunse în cușcă lor iar două pisici Diselle și Rudolf, fiind pisici cu nevoie speciale nu și-au găsit încă familia perfectă la târg, dar a doua zi Diselle a avut o cerere așa că acum e în probă de adopție. 🙂
Târgul a fost un succes, suntem foarte fericiți pentru că am putut ajuta pisicile salvate să își găsească familii frumoase, suntem bucuroși pentru că oamenii și asociațiile de protecția animalelor care preiau și îngrijesc pisici de pe stradă au acum 14 locuri libere în casă să ajute alte pisici și nu în ultimul rând, ne bucurăm pentru oamenii care au adoptat o pisică prin târgul nostru pentru că vor descoperi niște ființe minunate iar viață lor o să fie mai frumoasă de acum înainte alături de noul membru al familiei. ♥
Toți oamenii care au adoptat o pisică au făcut-o după o discuție serioasă cu oamenii care aveau în grijă pisica respectivă și în final au semnat un contract de adopție prin care ambele părți, atât adoptatorul cât și salvatorul pisicii și-au asumat responsabilități, responsabilități menite să îi asigure pisicii o viață frumoasă și normală, indiferent de circumstanțe.

Am avut și mulți vizitatori care au venit pentru a ne susține cu donații de mâncare, nisip, jucării și bani pentru pisici-va mulțumim mult , mult de tot, ajutorul vostru ne da putere să continuăm salvarea pisicilor!
Am avut și vizitatori care au venit să ne cunoască, să povestim și bineînțeles, să mângâie/să se joace cu o pisică.
Presa a fost și ea alături de noi și mai ales, alături de pisicile salvate, va mulțumim și vouă pentru mediatizare, datorită articolelor voastre 14 pisici sunt mult mai fericite acum, alături de noile lor familii.

Vom mai organiza astfel de târguri și în viitor pentru că străzile sunt pline de pisici neajutorate care abia așteaptă să fie salvate.
Dacă doriți să ne susțineți activitatea, puteți dona mâncare, nisip pentru pisici și bani pentru ca noi să putem salva și trata pisicile care au nevoie de noi. Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.

Pentru mai multe imagini de la targ, va invitam sa vizitati albumul dedicat lui, aici.

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *