Tea – spre adopție

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Cățelușă de talie mică, plină de iubire și bunătate, abandonată probabil recent, nu știm exact cum a ajuns pe stradă însă știm că și-a pierdut recent vederea în urma unui traumatism. Pe lângă toate traumele suferite, Tea era și gestantă când a fost găsită-fiind nevăzătoare ar fi fost imposibil să găsească hrană și adăpost pentru puii ei. Din păcate atunci când a fost găsită pe stradă Tea era foarte speriată și nu știa ce se întâmplă cu ea, unde e și de ce e singură.

Tea a ajuns în grija unui om bun. A fost dusă la veterinar pentru control, deparazitări, sterilizare și vaccinuri. Acum e bine și încet încet începe să se acomodeze cu noua ei viața fără vedere. Căutăm omul perfect pentru Tea, omul care să o iubească, să o îngrijească și să o facă fericită pentru tot restul vieții. Caracterul minunat al micuței o face un animăluț de companie perfect: se înțelege foarte bine cu căței, pisici și orice om, mic sau mare. Îi place să se joace cu ființe bune și calde ca și ea.

Tea are nevoie de un om care să îi înțeleagă nevoia ei specială de a fi tot timpul însoțită la plimbări și îndrumată spre activitățile zilnice. Familia perfectă pentru Tea locuiește la casă sau apartament, mai are un animăluț dornic de joacă și crede la fel ca și noi, că locul cățelului e în interior alături de familie și oameni, nu afară singur în curte. Este foarte tânără, are un anișor, este deparazitată, vaccinată și sterilizată. Mănâncă bobițe și îi place să se plimbe prin grădină sau locuri liniștite unde se poate bucura de vremea frumoasă.

Pentru mai multe detalii despre Tea vă rugăm să urmăriți albumul ei de facebook aici.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *