Trăiește și lasă să trăiască

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Asociația Pieces of Heaven are onoarea să vă invite la premiera unui film documentar despre veganism, film care a fost deja lansat în marile orașe din Europa. “Trăiește și lasă să trăiască” este un documentar care examinează relația noastră cu animalele din motive etice, ecologice și de sănătate, motive care mișcă oamenii spre un stil de viață vegan. Filmul este potrivit pentru toate vârstele și toate categoriile sociale, nu conține imagini grafice sau abuzuri asupra animalelor.

Regizorul filmului, Marc Pierschel este un sociolog de origine germană, fondator al organizației Rădăcinile Compasiunii, autor al cărții „Vegan! Stilul de viață vegan este pentru toți”, precum și a unei cărți de bucate care s-a vândut în peste 50.000 de exemplare.

De la măcelar la chef vegan, de la fermier la propietar de sanctuar – “Trăiește și lasă să trăiască” spune povestea a 6 indivizi care decid să renunțe la consumul de produse animale și ne arată impactul acestei decizii asupra vieții lor.

Filozofi precum Peter Singer, Tom Regan și Gary Francione se alatură oamenilor de știință T. Colin Campbell, Jonathan Balcombe și multor altora pentru a arăta adevarata față a veganismului din perspectiva eticii, a sănătății și a ecologiei.

Parcurgând poveștirile din film vom descoperi evoluția veganismului de la originea lui în anul 1944 până în prezent, fiind un stil de viață care se răspândește rapid în toată lumea pentru că din ce în ce mai mulți oameni realizează că mâncarea din farfuria lor contează atât pentru animale, cât și pentru Planetă și nu în ultimul rând, pentru ei înșiși!

Vă invităm Luni, 3 Noiembrie, ora 18:30 la Casa Artelor – Sala Studio ( str. Augustin Pacha nr.8 ) la vizionarea în premieră în România a filmului documentar “Trăiește și lasă să trăiască”. După vizionare vă asteaptă o degustare de aperitive și deserturi vegane, veți putea discuta cu vegani, vegetarieni și alți oameni interesați de o viață normală pentru toți, atât noi oamenii cât și pentru ceilalți pământeni cu care împărțim această planetă.

Implica-te distribuind...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *